Връщане на стока

ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕН ПРОДУКТ

  1. Всяка стока, поръчана от онлайн каталога elektroresurs.com, може да бъде върната в срок от 14 дни от датата на закупуване. При отказ от продукт, КЛИЕНТЪТ е длъжен да информира  www.elektroresurs.com в писмен вид или по телефоните подадени в сайта за решението си. При отказ от закупен продукт съгласно чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4 от ЗПП, следва КЛИЕНТЪТ да попълни  Приложение № 6 „Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора“и да го приложи към при върнатата стока.
  2. Отказаните продукти ще бъдат приети от elektroresurs.comбез никакви въпроси при следните условия:

– Стоката да бъде върната в рамките на 14 календарни дни

– Продуктите да НЕ бъдат използвани, повредени, наранени, с видими следи от употреба, да не бъдат счупени, да нямат липси, да не бъдат с нарушен търговски вид, да бъдат със запазена (здрава) оригинална опаковка, да бъдат придружавани с всичките им аксесоари и/ или резервни части.

– Продуктите да бъдат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО върнати с придружаващите ги документи получени при продажбата им.

www.elektroresurs.com се задължава да върне парите на КЛИЕНТА в срок до 14 работни дни от датата, на която КЛИЕНТЪТ е упражнил правото си на връщане на стоката. www.elektroresurs.com си запазва правото да НЕ възстанови сумата заплатена от КЛИЕНТА, в случай на нарушено на едно или повече от условията по-горе.

  1. Продукти върнати след 14 дневен срок без причина, НЯМА да бъдат приемани. При връщане на продукта, независимо от причината, КЛИЕНТЪТ се задължава да заплати разходите по доставката до адреса на изпращача.